Nieuws

Politiek Café Heerde

Goedendag allen,

Vrijdag a.s. begint de laatste maand van dit jaar alweer .....

In het politiek café van komende maand komt het thema Zorg en Welzijn in Heerde aan de orde.

We hebben de dames Marleen Leurs (directeur zorg & welzijn) en Roswitha Heitbrink (manager jeugd & welzijn) van Stichting Vérian, bereid gevonden met ons te praten over samenwerking (tussen de zorginstellingen) in de praktijk en waar zij tegenaan lopen bij de hulpverlening aan de jeugd in Heerde

Ik hoop jullie weer te zien, vrijdagavond, vanaf 20:00 u in het Dorpshuis, Griftstraat 8, 8181 VZ Heerde

 

Vriendelijke groeten van Geraldine Kwekkeboom

Kandidatenlijsten voor gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld

Op 21 november zijn de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering. De vergadering kreeg een feestelijk tintje met het uitreiken van een bloemetje aan de kandidaten. Tijdens de vergadering zijn ook de verkiezingsprogramma’s vastgesteld.

Lees verder

Algemene beschouwingen Heerde

Beste lezer,

Wat bracht ons de Algemene Beschouwingen?

De Algemene Beschouwingen (AB) in de raad van Heerde zitten er weer op. 
Bij gelegenheid van de AB konden punten worden ingebracht met betrekking tot de begroting voor 2018. Ook konden er algemene of specifieke punten worden ingebracht voor de wat langere termijn.

Lees verder

samen optrekken D66/GL-fractie met de PvdA in Heerde

Het samen optrekken van de D66/GL-fractie met de fractie van de PvdA bij diverse onderwerpen in de gemeente Heerde bevalt uitstekend. Er blijken veel terreinen te zijn waarop zij elkaar vinden en versterken.

 

Evenwel kiest zowel het bestuur van D66 als GL ervoor om weer als gezamenlijke zelfstandige fractie de verkiezingen in te gaan.

 

Het bestuur van D66 en GL verwachten dat de identiteit en de zelfstandigheid van de fractie op die wijze meer en beter herkenbaar zal zijn dan wanneer zij met de PvdA opgaan in één fractie.

 

De samenwerking op die terreinen, waar D66 en GL en de PvdA elkaar vonden, vinden en versterken wordt, wat D66 en GL betreft, onverminderd voortgezet in de komende periode door de fracties en steunfracties.

 

Harry Vromen, vz afd. D66 NO-Veluwe

Christien Heinen, vz afd. GL NO-Veluwe

Groene Vlieger N.O.Veluwe 17-7

In deze Groen Vlieger:

Verkiezingen

De Horsthoekschool in Heerde

De nacht van de nacht: 28 oktober as.

"Europe calling" webinar

Dear Green friends,

Below you find the invitation for the "Europe calling" webinar taking place this Wednesday at 18h30. This wants to offer an opportunity to participate in discussing the peculiar political situation that is developing in Germany.

It would be great, if you could spread the invitation among your green contacts and ask them to distribute it as they see fit.  

The more people that get the invitation, the better.

Best,

Reinhard Bütikofer
EGP Co-Chair

EUROPEAN GREEN PARTY aisbl
Rue Wiertz 31
B-1050 Brussels, Belgium
T  +32 2 626 03 32
W  www.europeangreens.eu

Lees verder

Pagina's