De nummers 2, 4, 6, 8 en 10 stellen zich voor...

Zoals bekend zullen D66/GroenLinks gezamenlijk een lijst vormen tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen 2014 in de gemeente Heerde. Op nummer 2, 4, 6, 8 en 10 staan Silvia van Amerongen, Floor Goes, Gerhard Haverkamp, Evert Veerman en Geraldine Kwekkeboom.

Silvia van Amerongen 

Het verschijnen van een partij als Groenlinks was in Heerde een nieuw fenomeen bij de vorige verkiezingen in 2010. Silvia heeft haar eerste periode als raadslid achter de rug. Ze heeft nadrukkelijk haar nek uitgestoken in de van oudsher wat behoudende gang van zaken binnen de gemeente. 

Floor Goes  

Floor heeft Silvia vanaf 2010 gesteund onder andere in de voorbereiding van bijdragen in commissies en raadsvergaderingen. Floor vindt een progressief links geluid in de gemeente Heerde van belang en vertegenwoordigt een jongere generatie.

 

Gerhard Haverkamp

Gerhard is de afgelopen periode een uitstekende steun gebleken op het gebied van financiën. Hij behoort ook tot de jongere generatie van dertigers en veertigers en door zijn verschillende werkzaamheden binnen Heerde is hij goed op de hoogte van wat er speelt binnen de gemeente.

Evert Veerman

Evert is geboren en getogen in Heerde en voor velen dan ook een (jonger) bekend gezicht. Met zijn achtergrond in makelaardij, vastgoed en projectontwikkeling dient hij de raadsleden goed van advies op dit gebied.

Geraldine Kwekkeboom

Geraldine is woonachtig in Veessen. Zij heeft ruime kennis en vele kwaliteiten op het gebied van van ruimtelijke ordening en milieu. Daarmee is Geraldine een goede aanvulling op de overige kandidaten.