Politiek Café Heerde

Aan alle geadresseerden,

Omdat de 1ste vrijdag in mei wat ongelukkig viel (4 mei), hebben we die datum maar overgeslagen. Ook omdat de vorming van het College ook nog gaande was.
Inmiddels is bekend hoe de partijen de komende 4 jaar in Heerde willen gaan besturen.
Nog steeds willen wij de bewoners van gemeente Heerde (meer) betrekken bij de gemeentelijke besluitvormingsprocessen. En daar willen wij ons mee bezighouden in ons politieke café van juni, vrijdag a.s. 1 juni. Er zijn inmiddels voorbeelden genoeg hoe deze lokale democratische ontwikkelingen in den lande vorm krijgen.

Ik nodig u allen van harte uit om mee te denken over hoe wij dit in Heerde (beter) van de grond krijgen. 2 weten meer dan 1, merken we regelmatig en vele handen maken licht werk. Daarom willen we (voor zover dat nog niet bekend is bij ons) ook graag weten of u hierin een bijdrage zou kunnen en willen leveren. En zo ja, welke.
Ik hoop u allen weer te zien!

Vriendelijke groeten van Geraldine Kwekkeboom, namens D66 GroenLinks Heerde

PS hoewel ik het (nog) niet hebt gecheckt, ga ik ervan uit dat we weer in het Dorpshuis (Griftstraat 8) terecht kunnen, vanaf 20:00 u. Ik laat het u zo snel mogelijk weten als het een andere ontmoetingsplek wordt.