‘ Duurzaamheid uitstapje’ op 10 juni

Op zaterdag 10 juni a.s. organiseert GroenLinks, afdeling Noord-Oost Veluwe, een excursie naar Greenlabel in Megchelen bij 's-Heerenberg.

De filosofie van dit bedrijf van Nico Wissing is gebaseerd op een mix van verschillende disciplines, van architectuur en ruimtelijke planning tot stedelijke ontwikkeling, parken, de leefomgeving en tuinen. De omvorming van materialen, met andere woorden innovatief denken ten aanzien van groene toepassingen en materialen zoals beton, staal, glas, ecoplastics, hout, etc.
Voor Greenlabel is groen het leidend principe, niet voor decoratieve doeleinden maar om waarde op zichzelf toe te voegen.
Zie ook www.nicowissing.com

Verder zal een waterkrachtproject bezocht worden. Welke dit is hoort u vlak van tevoren.

U bent hierbij vriendelijk uitgenodigd om aan dit uitstapje deel te nemen. Kosten bedragen 10 euro inclusief presentatie en bijdrage voor het carpoolen. Graag zelf een lunchpakket meenemen voor onderweg. Dit eten we gezamenlijk op in Natuurpark Azewijnsebroek.

Opgeven op email: hillyschaffer@kpnmail.nl 

We horen daarbij ook graag of u die dag beschikt over vervoer en anderen mee wilt nemen ofwel dat u graag met een ander mee wilt rijden.  Alle GroenLinks-leden, sympathisanten, iedereen met belangstelling voor duurzaamheid zijn welkom. Partners kunnen natuurlijk ook mee.

Waar: vertrek vanaf parkeerplaats Gamma in Epe, De Meent 19

Aanvang: 9.30 uur

Kosten: 10 euro en eigen lunch meenemen.